Dragen wij de verantwoording voor onze kinderen en kleinkinderen als het gaat over het klimaat en het milieu?

Jacobdonderdag 11 juli 2019 20:53

ChristenUnie-SGP Zwijndrecht is van mening dat wij met het klimaatakkoord aan de slag moeten!

Niet alles is duidelijk, maar er is onder wetenschappers een grote overeenstemming dat de opwarming van de aarde en klimaatverandering (mede) veroorzaakt worden door menselijk handelen.
Op www.rijksoverheid.nl staat het document ‘Het klimaatakkoord in (meer dan) 70 vragen’. Hierin zijn de belangrijkste en meest gestelde vragen en antwoorden over het Klimaatakkoord op een rij gezet. Bijvoorbeeld vraag 23 ‘Wat kan ik zelf doen voor het Klimaatakkoord?’ In het antwoord staat dat iedereen kan meedoen. Zo helpt het om afval goed te scheiden, minder voedsel te verspillen en bewuster met energie om te gaan. Het antwoord op vraag 23 eindigt met een oproep om mee te praten over alle veranderingen. Zo gaan we ook in Zwijndrecht aan de slag. In juni is door de gemeenteraad de visie ‘Transitie warmte 1.0’ vastgesteld. Laat het ons weten als u wilt meepraten over alle veranderingen. Samen op weg naar versie 2.0!
Jacob van der Duijn Schouten
Bron: RaadsFlits 34

« Terug

Reacties op 'Dragen wij de verantwoording voor onze kinderen en kleinkinderen als het gaat over het klimaat en het milieu?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.