Michiel van Veen nieuwe voorzitter bestuur ChristenUnie Zwijndrecht

DSC_2103.JPGdonderdag 12 oktober 2023 23:35

Tijdens de ledenvergadering van donderdag 12 oktober 2023 van de ChristenUnie Zwijndrecht is Michiel van Veen door de leden benoemd tot voorzitter van het afdelingsbestuur. Met het aantreden van Michiel als voorzitter is er een invulling gegeven aan de vacature die ontstond door het vertrek van Johan Kodde.

Op dit moment is Michiel werkzaam als directeur bij Quooker in Ridderkerk. Mensen in het sociale domein die afhankelijk zijn van de zorg van de lokale overheid gaan hem nauw aan het hard. De leden van de ChristenUnie Zwijndrecht zijn dan ook blij dat Michiel zich op deze manier wil inzetten voor de partij en Zwijndrecht. Michiel kijkt er naar uit om in deze nieuwe rol als afdelingsvoorzitter verder te bouwen aan een consistent Christelijk geluid in de gemeenteraad door onze (burger)raadsleden te ondersteunen bij hun werk en te bouwen aan de toekomst van onze partij in het mooie Zwijndrecht. Het bestuur werd verder versterkt met Andie Goeree (penningmeester).

Tijdens de gehouden ledenvergadering van de ChristenUnie afdeling Zwijndrecht heeft Johan Kodde nafscheid genomen als voorzitter van het bestuur. Verder nam Jan Baan afscheid als penningmeester van het bestuur. 

Van de ChristenUnie ontvingen de vertrekkend bestuursleden als dank een afscheidskado, een beeldje dat de afhankelijkheid naar God toe uit beeldt, waarin de letters C en U te zien zijn. Ook bij het vertrek uit de raad van de leden Liesbeth van Utrecht en Marleen Willemse-Slobbe werd op deze bijeenkonst stilgestaan. 

« Terug

Reacties op 'Michiel van Veen nieuwe voorzitter bestuur ChristenUnie Zwijndrecht'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.