Afscheid van de heer Smits als bestuurder

dhr_smits webdonderdag 28 februari 2013 23:00

Op de Jaarvergadering van de Staatkundig Gereformeerde Partij Kiesvereniging “Der Waarheid Getrouw”, gehouden op 14 februari 2013 in een zaal van Nebo, zijn de bestuursverkiezingen aan de orde geweest.

Aangezien de heer Smits had aangekondigd dat hij vanwege zijn leeftijd niet meer herkiesbaar zou zijn, moest er een nieuw bestuurslid worden aangetrokken. De heer  J. Leendertse werd in een tweede stemronde met een duidelijke meerderheid gekozen en gaf aan dat hij graag zijn verkiezing aannam.

Na de verkiezingen heeft de voorzitter in warme bewoordingen afscheid genomen van de secretaris J.C. Smits die gezien zijn leeftijd niet meer herkiesbaar was. De voorzitter geeft een korte opsomming van wat de heer Smits zoal voor de kiesvereniging gedaan heeft. Hij biedt hem een boek en een boekenbon aan. De secretaris dankt de voorzitter en de vergadering en geeft een voorbeeld van het “kalken en plakken” zoals dat vroeger gebeurde. Met de voor hem kenmerkende anekdotes sprak hij de vergadering toe. Het bestuur is dankbaar voor alles wat hij heeft betekend voor de vereniging. Vanaf 1977 is hij bestuurder geweest, tot 1982 als voorzitter en daarna als secretaris. Voor het vele werk, wat hij onder andere ook voor de SGP, heeft gedaan is hij op 25 april 2008 benoemd tot "Ridder in de Orde van Oranje-Nassau".

Op de bestuursvergadering van 28 februari heeft de voorzitter René van den Berg, ook namens de andere bestuursleden, nogmaals de heer Smits bedankt voor de vele inspanningen voor de kiesvereniging. In deze vergadering is de heer Johan Leendertse welkom geheten. De heer Arjan Pasveer heeft voor de komende tijd de taken van de secretaris overgenomen.

 

Klik hier voor de gegevens van het bestuur.

« Terug

Archief > 2013 > februari

Geen berichten gevonden