Kennismaking met Marleen Willemse-Slobbe

Marleendinsdag 13 februari 2018 19:09

De komende weken zullen de eerste zes kandidaten van de gezamenlijke ChristenUnie-SGP lijst zich aan u voorstellen. Deze week is Marleen aan de beurt.

Mijn naam is Marleen Willemse-Slobbe en ik ben vorig jaar met mijn man en zoontje terug verhuisd naar Zwijndrecht, mijn geboorteplaats. In mijn studententijd in Rotterdam ben ik lid geworden van de ChristenUnie. Een partij met hart voor mensen en waarbij God centraal staat. Twee punten die voor mij erg belangrijk zijn.
Door mijn werk kom ik veel mensen tegen die niet zomaar aan het werk kunnen, maar die dat wel willen. Voor hen hoop ik me in te gaan zetten. Ieder mens is namelijk waardevol en kan ook iets bijdragen aan de maatschappij.
Waardevol is ook onze leefomgeving, Gods schepping. Duurzaamheid is daarom belangrijk, zodat ook de generaties na ons nog kunnen genieten van de natuur. Het is goed om daar nu bewust mee bezig te zijn, ook op kleine schaal. Graag hoor ik wat u waardevol vindt in Zwijndrecht, zodat ik mij, samen met de andere kandidaten van de ChristenUnie-SGP, in kan zetten voor de inwoners van Zwijndrecht.
Stemt u ook op ons?

Marleen Willemse
Kandidaat ChristenUnie-SGP Zwijndrecht
Lijst 2 kandidaat nummer 6

« Terug

Reacties op 'Kennismaking met Marleen Willemse-Slobbe'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.