Kennismaking met Jacob van der Duijn Schouten

Jacobzaterdag 10 maart 2018 11:46

Mijn naam is Jacob van der Duijn Schouten en sinds mijn huwelijksdag met Esther (bijna 15 jaar geleden) woonachtig in Zwijndrecht. Wij hebben samen drie kinderen in de leeftijd van 6, 8 en 10 jaar. Ik ben werkzaam geweest in de financiële sector, de AGF (Aardappels, Groente en Fruit) en ben momenteel werkzaam als projectmanager bij een autobedrijf met vestigingen in de Drechtsteden, waaronder Zwijndrecht. Als gezin zijn we kerkelijk actief in de Oude Kerk in Zwijndrecht. Als vrijwilliger ben ik bestuurslid geweest van de ds. A. Hellenbroekschool en ik ben lid van de ChristenUnie. Tevens ben ik jeugdtrainer bij Z.V.V. Pelikaan.

Waarom ik beschikbaar ben voor de gemeenteraadsverkiezingen van aanstaande 21 maart 2018? 
Ik wil me graag inzetten voor de inwoners van Zwijndrecht. Zij maken Zwijndrecht 'waardevol'. Ik ben ervan overtuigd dat we er zijn om elkaar te helpen en daar waar nodig is, voor elkaar te zorgen. Dat wij steun moeten geven aan hulpbehoevenden, of het nu gaat om mensen in armoede, eenzaamheid, psychische of lichamelijke nood. Dat het belangrijk is om mogelijkheden te bieden voor zowel jongeren als ouderen, voor zowel alleenstaanden als gezinnen die het moeilijk hebben binnen onze gemeente. Verder zijn wij rentmeesters van de aarde. Daarom is duurzaamheid voor mij een belangrijk punt op de politieke agenda.

Overigens ben ik gelukkig niet de enige die er zo over denkt. Reeds lange tijd spelen zowel inwoners als bedrijven binnen Zwijndrecht hierin een belangrijke rol. Ik op mijn beurt wil mij inzetten voor al deze inwoners en bedrijven, die samen zorgen voor een waardevol Zwijndrecht!

Jacob van der Duijn Schouten
ChristenUnie-SGP Zwijndrecht
lijst 2, kandidaat nummer 3

« Terug

Reacties op 'Kennismaking met Jacob van der Duijn Schouten'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.