Ontvangst manifest van de ondernemersvereniging Zwijndrecht

Gemeentehuis 2012 514maandag 18 oktober 2021 18:53

Dinsdag 5 oktober is tijdens een OVZ-ledenbijeenkomst in het Develpaviljoen formeel het OVZ Verkiezingsmanifest overhandigd aan de aanwezige raadsleden, Gerjan Bossenbroek en Andries van Gemerden, en aan Burgemeester Van der Loo en Wethouder Jansen.

IMG_4072

Net als 4 jaar geleden heeft de OVZ weer een manifest opgesteld met het oog op de komende Gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Dit keer een andere insteek van de inhoud. Niet alleen aangeven wat niet goed gaat en wat te duur is, maar nu ook een poging om een verandering te bereiken in de relatie tussen overheid-onderwijs-bedrijfsleven. Daarvoor is de term Nieuw Rijnlands Model overgenomen van VNO-NCW en MKB-Nederland. In feite gewoon een uitgebreidere vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Leest u maar in het document. Best een vernieuwende en voor menigeen uitdagende insteek! Maar er moet wat veranderen. De huidige bredere maatschappelijke problemen kunnen niet alleen door de overheid opgelost worden, daar is ook een bijdrage vanuit ondernemersgeest voor nodig.

Het bestuur van de OVZ en de Commissie Economische Belangen hebben hier behoorlijk wat tijd ingestoken en ook de raad van enkele andere leden en ook buitenstaanders ingewonnen.

Bron en foto van de OVZ

« Terug

Reacties op 'Ontvangst manifest van de ondernemersvereniging Zwijndrecht'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.