Kennismaking met Liesbeth van Utrecht

Liesbethzaterdag 10 februari 2018 22:31

De komende weken zullen de eerste zes kandidaten van de gezamenlijke ChristenUnie-SGP lijst zich aan u voorstellen. Deze week is Liesbeth aan de beurt.

Mijn naam is Liesbeth van Utrecht, ik ben getrouwd en ik ben moeder van vier kinderen. Sinds vier jaar ben ik gemeenteraadslid in Zwijndrecht namens de ChristenUnie-SGP. Ik heb mij de afgelopen jaren vooral ingezet voor een leefbaarder, gezonder en groener Zwijndrecht. Het is voor ons van grote waarde dat inwoners met plezier in Zwijndrecht kunnen wonen. Dat onze kinderen hier de basis kunnen leggen voor misschien wel een leven lang wonen in de gemeente Zwijndrecht.

Naast het zorgen voor mijn gezin en het raadswerk, zet ik mij ook al vele jaren in voor Zwijndrechtse gezinnen die in armoede leven. Ik ondersteun hen met voedsel wat een supermarkt weg moet gooien, maar wat nog geschikt is om te eten. 

Als ik denk aan de 1200 kinderen die in Zwijndrecht in armoede opgroeien, dan motiveert mij dat iedere keer weer om naar die supermarkt te rijden, het eten op te halen en weer een ronde door Zwijndrecht te gaan rijden.
Naast dit praktische werk, probeer ik ook als gemeenteraadslid invloed op het minimabeleid te krijgen, door mee te denken, bij te sturen en door besluiten te nemen.

Ik ben ooit lid van de ChristenUnie geworden, omdat ik de mens en Gods schepping waardevol vind. Omdat ik daarvoor zorg wil dragen. Met de lokale ChristenUnie-SGP fractie willen wij vanuit bijbelse normen en waarden Zwijndrecht mooier en leefbaarder maken, maar daar hebben wij uw steun en uw stem hard bij nodig!
Stemt u 21 maart ook op ons?

Liesbeth van Utrecht
ChristenUnie-SGP Zwijndrecht
lijst 2, kandidaat nummer 2

« Terug

Reacties op 'Kennismaking met Liesbeth van Utrecht'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.